Regisztráció

Ha szeretné megtekinteni a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi karán a TÁMOP 4.1.2-08/1/A-2009-0033 pályázat keretében fejlesztett tananyagokat, regisztrálnia szükséges.
A sikeres regisztrációhoz az alábbi adatok mindegyikét meg kell adnia! Kérjük, valós e-mail címet adjon meg, mert jelszavát e-mailben fogja megkapni!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Felsőoktatási intézmény:
      
Adja meg a következő összeadás eredményét:
 6    9    
8B  W  A P XBW
 8  EG9 HAY   
 X  W   B 36M
YOM     W   

A regisztrációval önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy az INNOCENTER Nonprofit Kft. (cím: 3515 Miskolc, Egyetem u. 7., telefon: +36 (46) 555-210, e-mail: info@innocenter.hu), mint adatkezelő a jelen regisztráció során megadott személyes adataimat a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi kar digitális tananyagaihoz való hozzáférés érdekében kezelje, továbbá adatfeldolgozásra adatfeldolgozónak átadja.

Tudomásul veszem, hogy az adatkezelés az önkéntes hozzájárulásomon alapul és annak visszavonásáig tart. Tudomásul veszem, hogy jogosult vagyok az adatkezelőtől az adatkezelésről tájékoztatást kérni, ellene tiltakozni, az adataim helyesbítését, törlését, zárolását kérni, továbbá jogaim megsértése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál vizsgálatot kezdeményezhetek, illetve bírósághoz fordulhatok.